Our recommendation

 Our recommendation is Nell drip blended coffee and handmade cake. We use dark roasted coffee beans that have been naturally dried for for over two years.Its characteristics are its bitterness and strong taste. There is not much scent.

 If you are a customer who doesn't like the bitterness of your drink and don't use sugar or milk, please tell them you want it to be "usume".

 If you are a first-time customer, try our blends while enjoying the atmosphere we have created over time. And I hope it suits your sensibilities.

---

 当店のおすすめは、ネルドリップしたブレンドコーヒと手作りケーキです。ブレンドコーヒーは、二年以上自然乾燥させた後、深煎りしたコーヒー豆を使用しております。特徴は、苦みと味が濃いことです。香りはそれほどありません。

 苦過ぎるのは苦手なお客さまで、砂糖やミルクを使われない方は、「薄め」とお伝えください。

 初めてのお客様は、時間をかけて作りだした店内の雰囲気と共にブレンドをお試しください。そして、自分の感性に合っていれば幸いです。 


Description of item

 This page explains the Japanese product names written on the menus handed out in the shop.

 店内でお渡しするメニュー表に書かれれいる日本語の商品名を説明しています。

  ★:Recommendations for everyone

  ☆:Recommendations for tourists

---

★ブレンド:Blend Coffee.  

 Coffee blended according to our concept.It is characterized by bitterness and richness.

 当店のコンセプトに合わせたブレンドしたコーヒー。苦みとコクが特徴です。

 

・アイスコーヒー:Iced coffee.

 The beans are blended for iced coffee.

 アイスコーヒー向けにブレンドした豆を使用しています。

 

・デミタス:Strong coffee.

 Cold brew coffee brewed over a long period of time. 

 刺激の強いコーヒ。長時間かけて抽出した水出しコーヒー。

 

・カフェオレ:Cafe au lait

 A mixture of strongly brewed coffee and milk that is heated.

 濃く淹れたコーヒーと牛乳を混ぜて温めたもの。

 

・ココア:Cocoa

 A mixture of cocoa powder, sugar and milk that is heated.

 ココアパウダーと砂糖と牛乳を混ぜて温めたもの。

 

☆ウインナーコーヒー:Viennese style coffee

 Whipped cream floating on top of coffee. 

 A unique Japanese way of drinking inspired by Vienna, Austria.

 オーストリアのウィーンをイメージしてコーヒーの上にホイップクリームをのせた日本独特の飲み方。

 

☆カプチーノ:Cappuccino

 Whipped cream floating and cinnamon powder on top of coffee with cinnamon stick

 A uniquely Japanese way of drinking coffee, inspired by Italian cappuccino.

 イタリアのカプチーノをイメージしたコーヒーの上にホイップクリームとシナモンパウダーをのせてシナモンスティックでかき混ぜる日本独特の飲み方。

 

・アイリッシュコーヒー:Irish Coffee

 A sweet coffee cocktail containing coffee, Irish whiskey, sugar, and fresh cream.

 コーヒー、アイリッシュ・ウイスキー、砂糖、生クリームの入った甘めのコーヒーカクテル。

 

・オレグラッセ(アイスオレ):Iced Cafe au lait

 

・アイスココア:Iced Cocoa

 

・琥珀の女王:Amber Queen

 Iced coffee with fresh cream on top

 A drink with strong iced coffee and fresh cream in a cocktail glass. A drink that is enjoyed by swishing coffee and fresh cream into your mouth little by little.

 カクテルグラスに濃いアイスコーヒーと生クリームをのせた飲み物。コーヒーと生クリームを口の中に少しずつふくみながら楽しみます。

 

・紅茶:Black tea

 A blend of Darjeeling and Earl Grey.

 ダージリンとアールグレイをブレンドしています。

 

・ミルクティー:Milk tea

 Tea is brewed with milk instead of hot water.

 お湯の代わりに牛乳で紅茶を抽出しています。

 

・アイスティー:Iced black tea

 

・アイスミルクティー:Iced milk tea

 

・生ジューズ:Freshly squeezed juice

 Grapefruit juice.

 グレープフルーツのジュースです。

 

★レアチーズケーキ:Unbaked cheesecake

 A rare cheesecake with a refreshing flavor made with lemon.

 レモンを使った爽やかな風味のレアチーズケーキです。

 

★レーズンケーキ:Rum raisin pound cake

 Pound cake with raisins soaked in rum.

 ラム酒に漬け込んだレーズンが入っているパウンドケーキ

 

★シフォンケーキ:Chiffon cake

 A chiffon cake with a mix of vanilla and chocolate.

 バニラとチョコをミックスしたシフォンケーキです。

 

・バタートースト:Plain toast

 A simple toast with nothing on it.

 何ものせないシンプルなトースト。

 

・チーズトースト:Cheese toast

 Toast with mixed cheese on top.

 ミックスチーズをのせたトースト。

 

・ジャムトースト:Jam toast

 Toast with blueberry jam on top.

 ブルーベリージャムをのせたトースト。

 

・クロックムッシュ(焼きサンド):Grilled sandwich

 A grilled sandwich with cheese, ham, and our own sauce.

 チーズとハムと独自ソースが挟んである焼きサンドです。 

 


Straight coffee

 This coffee allows you to taste the characteristics of the region where it was produced. Recommendations will vary depending on your preferences.Choose the coffee that suits you from the description.

 産地の特徴をそのまま味わえるコーヒーです。好みによっておすすめが変わります。説明からあなたにあったコーヒーをお選びください。 

 

・ブラジル:Brazil

 It has a nutty aroma and a gorgeous richness.

 ナッツのような香ばしい香りが広がり、華やかなコクが特徴。

 

・キリマンジャロ:Kilimanjaro

 A well-balanced taste of high-altitude coffee with its characteristic acidity, bitterness, and sweetness.

 高地のコーヒーである特徴の酸味、苦味、甘み、バランスがバランスが良い味。

 

・モカ(エチオピア):Mocha(Ethiopia)

 Characterized by fruity sourness and sweetness.

 フルーティーな酸味と甘みが特徴。

 

・コロンビア:Columbia

 It has a mellow richness and sweetness, and although it doesn't have any distinctive characteristics, you will never get tired of it.

 まろやかなコクと甘味で、際立った特徴がないが飽きの来ない味わい。

 

・グァテマラ:Guatemala

 You can feel the deep richness and aroma amidst the strong bitterness.

 強めの苦みの中で深いコクと香りを感じることができます。

 

・マンデリン:Mandheling

 Beans from Sumatra, Indonesia. A distinctly bitter and rich taste.

 インドネシアスマトラ島の豆。苦み、コクに際立った味わい。